Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σίσσυ Χρηστίδου...για Ράνια Θρασκιά...

«Κόκκινο» χτύπησε η αμηχανία της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό του «Πρωινό ΑΝΤ1» όταν ο Χρήστος Φερεντίνος την ρώτησε on air για την πρώην φίλη της, Ράνια Θρασκιά! Κι αν η παρουσιάστρια έκοψε την κουβέντα, η ενόχλησή της φάνηκε και με το παραπάνω!
Συνεργάτης να σου πετύχει ο παρουσιαστής. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτές κρυφό καμάρι ότι πλέον δεν μιλιούνται και ας υπήρξαν κολλητές το πάλαι ποτέ.

«Δεν είναι κολλητή σου η Ράνια; Ήξερα ότι παρουσιάζατε μαζί μια εκπομπή παλιά», είπε ο Φερεντίνος μετά την προβολή ενός βίντεο με την συνέντευξη της Θρασκιά στο «LifeStyle».
Κοκκίνησε, κόμπιασε, ξεροκατάπιε το Σισσάκι και τελικά... μίλησε!
«Θα προτιμούσα να μην κάνω αυτή τη συζήτηση, ξέρεις γιατί; Γιατί θα φανεί σαν να σου έχω πει “ρώτα με”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ιδέα ο Χρήστος», είπε η παρουσιάστρια και έπλεξε το εγκώμιο της πρώην φιλενάδας, αλλά... τυπικά και με τον εκνευρισμό να φαίνεται στο γουρλωμένο μάτι και τα χείλια που σουφρώσανε!
«Η Ράνια είναι ένας άνθρωπος που λάτρεψα και συνεχίζω να αγαπάω πάρα πολύ και είναι μες στην καρδιά μου και την ψυχή μου. Και της εύχομαι να πάνε όλα καλά! Πραγματικά η αγάπη δεν σταματάει ποτέ! Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς ό, τι κι αν γίνει. Δεν θέλω να το συζητήσω, γιατί δεν θέλω να επεκταθεί και να φανεί ότι κάναμε αυτή την κουβέντα επίτηδες. Σε άλλη φάση δεν έχω κανένα πρόβλημα να το συζητήσουμε», συνέχισε και ζήτησε να σταματήσει η κουβέντα.