Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τα ζώδια ...σήμερα

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα ξεκινά με μετακινήσεις και επαφές με άτομα του στενού σας κύκλου, προκειμένου να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες. Ίσως κόψετε προσωρινά τη σύνδεση με πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταθλίβουν ώστε να χαρείτε την όμορφη πλευρά της ζωής. Αλλαγές σχεδίων την τελευταία στιγμή εξαιτίας καιρικών συνθηκών ή απρόβλεπτων γεγονότων.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη Σελήνη στον 2Ο κάποιες συναντήσεις ή επαφές μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επιπλέον, πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές για το σύντροφο ή τα παιδιά. Ιδανική μέρα για να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους. Αισθηματικά, κάποια πράγματα σας εκνευρίζουν ή σας πιέζουν αλλά δίνετε τόπο στην οργή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δείχνετε κόκκινη κάρτα σε πρόσωπα που διακατέχονται από το σύνδρομο «έχω πάντα δίκιο». Οι προσωπικές σας απόψεις θα γίνουν αποδεκτές από άτομα με ανοιχτό μυαλό αλλά πιθανόν να αποδοκιμαστούν από άτομα που δεν σας συμπαθούν. Αισθηματικά, δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό κι αυτό σας βγαίνει σε καλό. Καλή μέρα για δραστηριότητες εκτός σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε φτάσει στα όρια σας με σχόλια και συκοφαντίες από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που -χωρίς να ξέρουν- κρίνουν. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ρινγκ πυγμαχίας όπου πρέπει να αγωνιστείτε μέχρι τελευταίας πτώσης για τα δικαιώματα σας. Αισθηματικά, προχωράτε μπροστά αφήνοντας πίσω τον πόνο και τη θλίψη.

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στον 11ο όλα τα σενάρια είναι πιθανά όσον αφορά ομαδικές συγκεντρώσεις ή επαφές με πρόσωπα που σας ενώνει κάποιο κοινό ιδανικό. Αισθηματικά, έχετε χάσει τον ύπνο σας διότι το έτερον ήμισυ τρέχει για πολλά πράγματα και έτσι δεν είναι κοντά σας. Καλή μέρα για να κερδίσετε εκτίμηση και θαυμασμό κάνοντας κάτι που σας αρέσει ή αγαπάτε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να σας δοθεί η ευκαιρία να δράσετε όσο αναφορά σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα βρίσκουν απάντηση με τη βοήθεια προσώπων που εκτιμάτε ή που διακατέχονται από εμπειρική ψυχολογική σοφία. Ιδανική μέρα για να κάτσετε σπίτι σας και να ασχοληθείτε με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη διακατέχεστε από ενθουσιασμό και καλή διάθεση που βγαίνει έντονα σε συζητήσεις και τηλεφωνικές συνομιλίες. Κάποιες μετακινήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδράσετε από τα καθημερινά και συνηθισμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Δραστηριότητες στις οποίες θα έχετε κάποιο σημαντικό πόστο θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την λογική της παράνοιας θα αντιμετωπίσετε σήμερα με τρόπο κοφτό και επιτακτικό, προκειμένου να επανέλθει η τάξη. Η παρουσία του Άρη στον 11ο φέρνει διαφωνίες και εντάσεις με άτομα που σας δένουν δεσμοί φιλίας. Αισθηματικά, διαισθάνεστε κάποιες κρυφές ενέργειες που θέλετε να ελέγξετε, προκειμένου να ησυχάσετε. Καλή μέρα για αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας φέρνοντάς σας τύχη και ανταμείβοντας σας για όλα τα καλά που κατά καιρούς έχετε πράξει. Επαφές με φίλους και γνωστούς σας προσφέρουν χαρά και σας δίνουν την ευκαιρία να ξετυλίξετε άγνωστα ταλέντα σας. Καλή μέρα για να οργανώσετε κάποια εκδρομή ή ταξίδι για το άμεσο ή κοντινό μέλλον. Ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις όσον αφορά τα προσωπικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή ενός προσώπου στη ζωή σας έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό σας γεννά άγχος και αδημονία ταυτόχρονα. Αισθηματικά, νιώθετε ευτυχισμένοι και κάνετε τα πάντα για να διαφυλάξετε τη σχέση σας από τα κακά μάτια και σχόλια. Ιδανική μέρα για συζητήσεις, επαφές και ομιλίες με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή δουλεύετε από κοινού κάποιο έργο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους τα θέματα με τα οποία χρειάζεται να ασχοληθείτε σήμερα είναι πολλά και ποικίλα. Τα οικονομικά ίσως αναμειχθούν με τα αισθηματικά και αυτό ίσως σας αγχώσει. Πολλά άτομα θα σας θυμηθούν σήμερα κι αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Μια μέρα όπου θα αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να ανεχτείτε πράγματα που θεωρούσατε αδιανόητο οι θα ανεχόσασταν ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη στο 10ο μέσα από κάποιες επαφές λαμβάνετε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα από άτομα που εκτιμάτε. Κάποιες παρεξηγήσεις ή διαφωνίες ίσως ξυπνήσουν παράπονα του παρελθόντος με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα αντιπαραθέσεων. Ιδανική μέρα για να παρευρεθείτε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα σε μια εκδήλωση ή ένα ευτυχές γεγονός.