Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Παπαδήμος: Ικανοποιημένοι οι δανειστές από την επιστολή Σαμαρά

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι δανειστές από την επιστολή Σαμαρά, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στους υπουργούς του, κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουκάς Παπαδήμος χαρακτήρισε "ικανοποιητικό το περιεχόμενο της επιστολής", προσθέτοντας ότι ήδη υπάρχει "μια πρώτη θετική ανταπόκριση από το εξωτερικό".

Οι δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο πρωθυπουργός κατά τις επαφές που είχε με ευρωπαίους αξιωματούχους τις προηγούμενες ημέρες, όπως ο ίδιος ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργικό Συμβούλιο.
Αυτό που φαίνεται να συμφωνήθηκε είναι ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα αποστείλουν χωριστές επιστολές ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος εξέφρασε, στο υπουργικό Συμβούλιο και τη δική του ικανοποίησή του για την επιστολή Σαμαρά
Η αξιολόγησή της θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στη συνεδρίαση του Eurogroup και σύμφωνα με την εκτίμηση του πρωθυπουργού θα γίνει θετικά αποδεκτή και δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Πηγή: ethnos.gr