Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μάρτυρας στη δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ανάμεσα στους 200 μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν στη δίκη του Σίβλιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται τόσο ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όσο και η πρώην σύντροφός του, Ελιζαμπέτα Κανάλις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 50χρονος πρωταγωνιστής κλήθηκε από το δικαστήριο να καταθέσει ό,τι γνωρίζει σχετικά με το περιβόητο «Bunga – Bunga» πάρτι στην έπαυλη του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού.
Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θεωρεί τόσο τον Τζορτζ Κλούνεϊ, όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος περιλαμβάνεται και αυτός στη λίστα μαρτύρων υπεράσπισης, μάρτυρες εξέχουσας σημασίας.

Ο Τζορτ Κλούνεϊ από την πλευρά του δήλωσε πως δεν παραβρέθηκε στο «Bunga – Bunga» πάρτι αλλά σε μια συνάντηση για να μιλήσει σχετικά με την εκστρατεία υπέρ της ανεξαρτησίας του Νοτίου Νταρφούρ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πήγα για να μιλήσω για το Νταρφούρ… Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που εξελίχθηκε σε μία πολύ διαφορετικού είδους εκδήλωση σε σχέση με όσα ο καθένας νομίζει». Μάλιστα, ανέφερε πως προσκλήθηκε στο πάρτι –που θα ακολουθούσε – αρνήθηκε ευγενικά να παραμείνει.
Στη συγκεκριμένη δίκη, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει τις κατηγορίες πως προσέφερε χρήματα σε μια ανήλικη κοπέλα για να κάνει σεξ.

Πηγή: yupi.gr